Saitko potkut? Ei hätää, johtajallesi se on suorastaan kasvattava kokemus

Oletko miettinyt, millaisen johtajan alaisuudessa saatat työskennellä nyt tai tulevaisuudessa? Tiimiakatemian johtajuusopit näyttävät mallia, kuten Rehellisen miehen blogi osoittaa:

Ei varmasti ole kovinkaan montaa yliopistoa tai ammattikorkeakoulua, jossa toisilla opiskelijoilla on noin suuri vastuu noinkin tärkeässä asiassa. Käytännössä siis toisella opiskelijalla on tietyin perustein mahdollista keskeyttää toisen opiskelijan opinnot tässä yksikössä. Se tuntuu aika hurjalta ajatukselta. Teoriassa sen ei pitäisi olla edes mahdollista, mutta koska meillä tiimiyritys on se asia minkä kautta täällä opitaan, niin erottamisen jälkeen opiskelu on käytännössä mahdotonta. Tavallaan tuo on aika pelottava ajatus, mutta toisaalta tuollaisen asian läpikäyminen on todella kasvattavaa. (lähde)

Tässä siis lohduttavia sanoja 700 Nokian ja 700 Metson työntekijälle. Ei nimittäin mitään hätää, juuri Sinun potkujen ansiosta entinen pomosi on nyt paljon parempi ihminen.

5 vastausta to “Saitko potkut? Ei hätää, johtajallesi se on suorastaan kasvattava kokemus”

  1. Lopeta Jarkko nyt ihmisten suolaaminen 🙂

    Pelaa vaikka hieman pleikkaria

  2. yargock Says:

    Oijoi, polttaa 😉

  3. yargock Says:

    Ai niin, munhan piti mennä nukkumaan…

  4. Ota 1 Flight Simulator ennen sitä

  5. […] Ytimessä Lisää avautumista ja toteamista « Saitko potkut? Ei hätää, johtajallesi se on suorastaan kasvattava kokemus […]

Jätä kommentti